Om Birgir Coach

Din partner genom livets stora övergångar.

About me

Från Personliga Erfarenheter till
Professionellt Stöd

Djup erfarenhet möter genuint engagemang.

I varje människas liv kommer stunder av förändring, vare sig det handlar om yrkesmässiga övergångar, relationer eller personlig utveckling. Jag har själv vandrat den vägen och vet hur avgörande stöd och rätt verktyg kan vara under dessa övergångar.

Som utbildad Professional Life Coach har jag specialiserat mig på att assistera män genom dessa unika och ofta utmanande tider i livet. Varje individ, varje historia och varje övergång är unik. Därför arbetar jag nära med dig för att skräddarsy en metodik som inte bara ger stöd, utan också utbildning, vägledning och de verktyg du behöver för att förverkliga din potential. Genom att använda metoder som ’Livshjulet’ får vi en klar bild av var du befinner dig nu och var du vill vara. Genom ’Livsmål’ hjälper vi dig sätta realistiska och uppnåeliga mål. Och genom att vara din ’Accountability Partner’ ser vi till att du håller dig på vägen, oavsett vad livet har att erbjuda.

Birgir Birgisson
Certifierad Livscoach
Det är inte styrkan av stormen som definierar oss, utan hur vi väljer att navigera genom den.
Birgir Birgisson

Utbildningar, kurser och certifikat

Genom åren har jag samlat på mig en rikedom av erfarenheter från förändringsprocesser och personlig utveckling inom både privatlivet och det professionella landskapet. För att kunna erbjuda ett helhetsgrepp i mitt coachande har jag även investerat tid i mångsidiga kurser och utbildningar. Detta ger mig en omfattande och dynamisk verktygslåda att dra nytta av i mitt arbete som coach.

Professional Life Coach Certification

En omfattande utbildning som ger insikter i beprövade coachingmetoder, kommunikationstekniker, neuro lingvistisk programmering (NLP), och verktyg för klientframgång. Fokuserar på att främja självmedvetenhet, övervinna hinder, och driva klients framgång.

Transformation Life Coach Certification

Fördjupad förståelse för människans potential och förändringspsykologi. Utbildningen erbjuder verktyg och metoder för att hjälpa klienter genom interna transformationer, bryta gamla mönster, klargöra sina verkliga önskemål, och omfamna ett tillväxtsinne för att känna sig ostoppbara inför förändring.

NLP Practitioner & NLP Life Coach Certification

Expertis i hur sinnet fungerar med fokus på att snabbt skifta negativa känslor och begränsande övertygelser. Behärskar avancerad kommunikation och Neuro Linguistic Programming-verktyg för att hjälpa klienter övervinna hinder, sätta realistiska mål och skapa djupgående förändringar i sina liv.

Coaching Men - Stefanos Sifandos

Ett djupgående, specialiserat program som tar en innovativ titt på maskulinitet och hur mäns roll i samhället har förändrats över tid. Med utbildningens unika metoder coachar jag män genom deras mest pressande utmaningar, stärker deras självkänsla och hjälper dem att navigera i den moderna världen med styrka och självsäkerhet.

Rekommendationer

Vad säger mina klienter

Efter coachningen med Birgir ser jag på mina utmaningar med helt nya ögon."
Erik Johansson
Coachningen gav mig verktygen att verkligen nå mina mål – en total förändring!
Martin Larsson
Tack vare Birgir har jag hittat en balans i livet jag aldrig trodde var möjlig.
Daniel Persson
Birgir hjälpte mig att hitta min inre styrka och motivation som jag inte visste att jag hade.
Andreas Nilsson